Home > 3d Driver > 3d Driver Claims To Not Support Visual

3d Driver Claims To Not Support Visual

Hopefully there will be a solution. OpenGL renderer string: Mesa DRI R200 20060602 AGP 4x TCL OpenGL version string: 1.3 Mesa 6.5.1 OpenGL extensions: GL_ARB_imaging, GL_ARB_multisample, GL_ARB_multitexture, GL_ARB_texture_border_clamp, GL_ARB_texture_compression, GL_ARB_texture_cube_map, GL_ARB_texture_env_add, GL_ARB_texture_env_combine, GL_ARB_texture_env_crossbar, GL_ARB_texture_env_dot3, GL_ARB_texture_mirrored_repeat, GL_ARB_texture_rectangle, GL_ARB_transpose_matrix, I'm going to fill it into the MESA tree to see what the developers say. In freedesktop.org Bugzilla #6624, Sebastian-gentoo (sebastian-gentoo) wrote on 2006-06-29: #17 After updating to the current MESA CVS (from Hanno Böck's Gentoo Overlay) the problem is gone. Check This Out

I'm running the newly released RedHat Enterprise 5, which is based on Fedora Core 6. CentOS The Community ENTerprise Operating System Skip to content Search Advanced search Quick links Unanswered topics Active topics Search The team FAQ Login Register Board index Search Information The requested topic Notices Welcome to LinuxQuestions.org, a friendly and active Linux Community. Report a bug This report contains Public information Edit Everyone can see this information.

Used this option, Option "AIGLX" "false" to get rid of those messages in Xorg.0.log (as I don't need AIGLX yet) but.. I'm using a ThinkPad T30, which has the Intel 845 (82845) chipset and a Radeon Mobility M7 LW (normally called 7500). I get that same error and my screen is fine.

Subscribing... For the client side, see bug 6689. direct rendering: Yes OpenGL renderer string: Mesa DRI Intel(R) 852GM/855GM 20050225 x86/MMX/SSE2 In freedesktop.org Bugzilla #6624, Erik Andrén (erik-andren) wrote on 2006-04-21: #8 I can confirm comment #7, I also get I went ahead and added the freedesktop.org upstream bug to this tracker.

This information was last pulled 19 hours ago. I tried to use compiz using the methods described on this site via a post = HOWTO: configure compiz - which said to run the following once inside KDE; Quote: mkdir This ends up with a normal login screen, a normal login and then the panels on top and on the bottom are empty. https://bugs.launchpad.net/bugs/113082 Affecting: xorg (Ubuntu) Filed here by: Emilio Pavia When: 2006-09-02 Confirmed: 2006-09-02 Started work: 2007-02-22 Completed: 2007-02-22 Target Distribution Baltix BOSS Juju Charms Collection Elbuntu Guadalinex Guadalinex Edu Kiwi Linux nUbuntu

I'll wait patiently :) Bye Enrico In freedesktop.org Bugzilla #6624, Dark-shadow (dark-shadow) wrote on 2006-09-21: #28 (In reply to comment #19) > Actually, I'm still seeing this with the radeon/r200 drivers Any idea to stop desktops effects before standby and start them again coming out of standby? libGL error: Can't open configuration file /root/.drirc: No such file or directory. I think it just has something to do with the opensource drivers not support a feature.

Sergio Zanchetta (primes2h) wrote on 2007-05-07: #30 Xorg.0.log Edit (45.6 KiB, text/plain) My Xorg.0.log. Read more... display: :0 screen: 0 direct rendering: Yes server glx vendor string: SGI server glx version string: 1.2 server glx extensions: GLX_ARB_multisample, GLX_EXT_visual_info, GLX_EXT_visual_rating, GLX_EXT_import_context, GLX_EXT_texture_from_pixmap, GLX_OML_swap_method, GLX_SGI_make_current_read, GLX_SGIS_multisample, GLX_SGIX_hyperpipe, GLX_SGIX_swap_barrier, GLX_SGIX_fbconfig I have version 8.561 installed right now, and i still get the errors: (WW) AIGLX: 3D driver claims to not support visual 0x23 ⋮ (WW) AIGLX: 3D driver claims to not

Moreover, the "savage" driver is affected, too ("IBM ThinkPad T23" sporting a "SuperSavage IX/C"). his comment is here Visit the following links: Site Howto | Site FAQ | Sitemap | Register Now If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us. Needs investigation. In freedesktop.org Bugzilla #6624, Khashayar Naderehvandi (khashayar) wrote on 2006-04-20: #7 (In reply to comment #6) > (In reply to comment #5) > > Created an attachment (id=5384) [edit] [edit] >

Designed by Kyle Manna © 2003; Style derived from original subSilver theme.| Hosting by Gossamer Threads Inc. ©| Powered by phpBB 2.0.23-gentoo-p11 © 2001, 2002 phpBB Group Visit Jeremy's Blog. In freedesktop.org Bugzilla #6624, Sebastian-gentoo (sebastian-gentoo) wrote on 2006-06-29: #17 After updating to the current MESA CVS (from Hanno Böck's Gentoo Overlay) the problem is gone. libGL warning: 3D driver claims to not support visual 0x4b ..remains in glxgears/glxinfo. this contact form In freedesktop.org Bugzilla #6624, Khashayar Naderehvandi (khashayar) wrote on 2006-04-20: #6 (In reply to comment #5) > Created an attachment (id=5384) [edit] > xorg log for 855GM chipset, i810. > Hm,

That can't be directly related to these messages. Should i install the proprietary drivers instead ??? Me da el mismo error desde hace tiempo, no deberías preocuparte por ello.

In freedesktop.org Bugzilla #6624, Samuli Suominen (sasuomin) wrote on 2006-06-05: #14 I'm using r200 (9200 PRO) with xorg-server, libdrm, mesa, xf86-video-ati CVS from today, rest of X.org is from Gentoo Portage.

I don’t want to create an account to drop a singe message.) This is still not fixed in the current xserver. The failure message I get is : libGL warning: 3D driver claims to not support visual 0x4b compiz: water: GL_ARB_fragment_program is missing And even more ugly is, that i can't enable Sergio Zanchetta (primes2h) wrote on 2007-05-07: #29 Into my Xorg.0.log I get a lot of warnings: (WW) AIGLX: 3D driver claims to not support visual 0x23 (WW) AIGLX: 3D driver claims Comment on this change (optional) Email me about changes to this bug report xorg (Ubuntu) Edit Fix Released Medium Unassigned Edit You need to log in to change this bug's

Alessandro Ghersi (alessandro-ghersi) wrote on 2008-02-24: #35 Confirm this bug in Kubuntu Hardy. I have an ATI Radeon 9800. I had the same problem. http://need2learn.net/3d-driver/3d-driver-claims-to-not-support-visual-0x4b.html Password Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Password Forgot Password? None, the status of the bug is updated manually. At least the closed one from ATi. Changed in xserver-xorg-driver-ati: importance: Untriaged → Medium Enrico Sardi (enricoss) wrote on 2006-09-12: #27 Thanks for the answer Rodrigo!

If I need to > attach anything else, please do tell. I wanted to give more info. I've attached the xorg log file.